Loading...

 

Kæreste dig

Søvn er meget sundt viser forskning. En tung dyne kan hjælpe dig til en god søvn er med til at bekæmpe infektioner og sygdomme.

Sundere søvn kan opnåes med en tung ulddyne. Eller brug den som tæppe når du vil finde ro.

 

Din nye tunge dyne giver dig følelsen af et blidt kærligt knus. Undersøgelser har vist, at dette kan reducere stresshormoner i kroppen og giver dig en bedre søvn.

En tung dyne kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og opnå en dybere søvn.

Mange mennesker med fysiske- og/eller psykiske problematikker oplever søvnbesvær. Det kan være vanskeligt at falde i søvn og ligeledes undgå opvågninger i løbet af natten. Søvnproblemer kan give mere eller mindre alvorlige følger over kortere eller længere tid. Din tunge dyne kan have gavnlig effekt til alle personer, som har søvnproblemer og generelt oplever vanskeligheder i forbindelse med at finde ro og afspænding.  

Din nye økologiske ulddyne forebygger søvnbesvær og er designet således, at den lægger sig tungt og tæt om personen og afgrænser kroppen, hvilket øger kropsbevidstheden. Dette vil for mange virke beroligende på muskel- og ledsans og dermed facilitere indsovning. Den omsluttende og tryghedsskabende effekt, som dynen har, giver en bedre og roligere søvn.

Undersøgelser har vist, at hjerterytmen hos mennesker, der sover under en ulddyne, er markant lavere, i forhold til mennesker, der ikke bruger ulddyne. Mange dyner tillader ikke på samme måde at lade fugten passere. Derfor skubber man den ofte af, når man får det varmt og sveder. Når en fugtig kropsdel på den måde bliver afkølet, kan der opstå smerter.

Selv i kulde føler man sig straks dejlig varm, når man lægger sig i uldsengetøj. Uld isolerer så godt, at kroppen ikke afgiver unødvendig varme. Herved holder alt væv inkl. huden en høj temperatur, så der ikke opstår spændinger i musklerne. Afslappede muskler giver bedre blodkredsløb og kan lindre muskelsmerter og hovedpine. I Tyskland bruges uld bl.a. i forbindelse med liggesår, allergi, nerve- smerter, nervøsitet (virker beroligende), kredsløbsforstyrrelser, gigt, iskias, rygsmerter og ledsmerter.

Når du bruger uldsengetøj, vil du opleve det at sove i uld, som en meget behagelig oplevelse, men måske også en stor følelsesmæssig omvæltning. Velvære for både krop og sjæl, og ikke mindst, for den der lider af muskelsmerter eller gigt. Oplev uldens specielle evne til at regulere kropstemperaturen, så du hverken sveder eller fryser. Din krop skal ikke bruge energi på at varme sengen op eller køle ned. Kroppen slapper af og finder hvile, og det giver en mere rolig og behagelig søvn. Desuden er uld fremragende, hvis du er allergisk overfor husstøvmider, da de ikke kan leve i uldsengetøj.

Økologisk Merino er tæt og kort i ulden. Ulden er meget holdbar og helt naturlig. Ulden er god til mennesker der generelt har det varmt, når de sover og derved smider dynen. Når du sover med en Merino ulddyne vil du altid være kølig og tempereret.

Du køber din ulddyne ved at rette henvendelse til Kamilla på 29212647

I butikken i Skælskør har vi også bambusdyner fra Wonder Living. Kom meget gerne ind i forretningen og se, føl og mærk på disse dyner. De har samme egenskaber som ulddynerne. Wonder Living gør meget ud af, at deres dyner og linned er FSC-mærket kvalitet. Og er det i hele produkttionskæden.

 

Vi hjælper meget gerne med at finde den rette dyne til dig. Kontakt Kamilla på 29212647 eller på mail på reception@kastbergttt.dk. Køber du din ulddyne/pude eller bambusdyne/pude direkte hos os, påtager vi os fragtgebyret.

Men kender du den her?

TYNGDEPOSEN® er en populær og effektiv beroligende sovepose udviklet til babyer og børn (0-4 år), som har svært ved at sove. En anbefalet søvnhjælp med dokumenteret effekt. Opfundet af en mor i 2014 og sælges nu eksklusivt og online i hele Europa.

Tjek TYNGDEPOSEN ud her

Det er jo genialt til alle jer, der har babyer og småbørn, der sover rigtigt dårligt. Det har nemlig også inflydelse på din daglig dag. På dit virke, på det du kan præstere. En sur og ked baby er jo ikke til at holde ud.

For de lidt større børn kan det at lytte til en god godnathistorie også virke helt fantastisk. Var det mon noget for dit barn at lytte til Drømmejunglen? 

Godnathistorier der hjælper dit barn med at bearbejde hverdagens oplevelser og falde hurtigere i søvn.
Baseret på beroligende hypnoseteknikker. I Drømmejunglen har dyrebørnene, af mange forskellige årsager, svært ved at sove. Gennem en række historier skal dit barn hjælpe dyrene i Drømmejunglen med at finde ro, så de kan falde i søvn sammen.

 

Mange mennesker med fysiske- og/eller psykiske problematikker oplever søvnbesvær. Det kan være vanskeligt at falde i søvn og ligeledes undgå opvågninger i løbet af natten. Søvnproblemer kan give mere eller mindre alvorlige følger over kortere eller længere tid. Kugledynen kan have gavnlig effekt til alle personer, som har søvnproblemer og generelt oplever vanskeligheder i forbindelse med at finde ro og afspænding.
 

Kuglerdyner forebygger søvnbesvær og er designet således, at den lægger sig tungt og tæt om personen og afgrænser kroppen, hvilket øger kropsbevidstheden. Dette vil for mange virke beroligende på muskel- og ledsans og dermed facilitere indsovning. Den omsluttende og tryghedsskabende effekt, som dynen har, giver en bedre og roligere søvn.

 

Hos spektrumshoppen kan du købe eller leje tyngdedyner  Måske kan du bedre lide de dyner, du finder hos Hugged? Ellerkugledyner, du finder her

Da vores søn var lille, valgte han i mange mange år at falde i søvn i sin sansegynge. Der nød han at ligge. Det var jo ikke optimalt. Han lå krøllet sammen i en gynge, der var 1 meter i diameter. Men han sov fantastisk. Vidunderligt.

Derfor vil vi helt klart anbefale hængekøjer. Hængekøjer der omslutter os, vugger, giver os ro og tryghed. En god nats søvn, kan man leve højt på længe!