Loading...

dōTERRA betyder ”jordens gave” på latin. Enkelt, smukt og naturligt. 

100% naturlige udtræk af essensen fra urter, blomster, frugter, nødder osv.

Vi oplever alle at livets udfordringer af og til er svære. Æteriske olier arbejder på flere plan. Fysisk, mentalt spirituelt. Vi kan ikke forklare hvorfor. Det gør heller ikke noget. Vi ved det virker. Ligesom 1000’er af andre verden over.

Olierne fikser os ikke, men de hjælper, støtter og gør os bevidste. Der er vist heller intet andet, der kan fikse os ved at være enkeltstående. Vores oplevelse er, at olierne hjælper os til at slippe, det der skal slippes. Og støtter os i at være stærke, der hvor vi skal have styrke. Olierne hjælper os med at acceptere, fordøje, slække, modnes, falde til ro, tilgive, opmuntre. Tja kort og godt. De giver os styrke! Helt naturligt. Og nårh, ja olierne styrker os i at tage imod, det vi skal tage imod. Livet og alle dets glæder.

Vi bruger olierne hver dag. Til massage for velværets skyld. For at falde i søvn de dage hvor tankemylder og rastløshed dominerer. Vi har haft stor gavn af at smøre olierne på benene, der lider af lægkramper.

Vi har brugt olierne i situationer, hvor bekymringer, frygt og betænkelighed har stået i kø. Vi har fundet balance. Vi har set, at olierne har kunnet noget, når teenagere har haft voldsomme menstruationssmerter. Når humøret har været påvirket af hormonelle udsving op til menstruation. Vi har oplevet en kunde tage en olieblanding på i forbindelse med en jobsamtale - og få jobbet. Om det var sket uanset hvad, kan vi jo ikke vide. Men vi kan se, at vi oplever en mand med power.

Vi har erfaret, at mennesker, der har svært ved at lukke op, men som har brug for det får nemmere ved at sætte ord på og lade tanker og følelser komme til udtryk. Og vi har registreret nogle mennesker ”får skuldrene på plads” igen, og slipper tunge tanker. Vi bruger også bruger olierne i en diffuser, når vi afholder terapi, workshops og livetalks. Det støtter den videre proces. Velkommen til en verden af den anden verden!

 

Aromaterapi har rødder langt tilbage i historien.

Olien virker ved at støtte kroppen på samme måde som den hjælper planten til balance og ligevægt. Menneskets celler er meget ens med planternes, og derfor ved kroppen hvordan, den skal reagere med olierne. Og tage olierne til sig. Olierne virker altså fysisk på os.

Følelsesmæssigt påvirker olierne os også. De aktive stoffer fra en æterisk olie, der rammer vores næse, kommer direkte ind i vores limbiske system. Vores ”følelsesmæssige hjerne”. Oliens duft minder os om bestemte følelser. Sådan kan vi påvirke og støtte vores humør, stemning og følelser i en retning der gavner os.

På et energetisk niveau vibrerer alting med en frekvens som kan måles i megahertz. Olierne har med deres høje vitalitet mulighed for at hjælpe os ved at hæve og fastholde en højere megahertz. Derfor har vi mulighed for at slippe tunge følelser, fordi vi er i balance og fred.

 

Hvis du vil vide mere om hvordan olierne virker, anbefaler vi at du læser mere i Christine Eilvigs bog Magi med essentielle olier.

Vi sælger æteriske olier i butikken på Algade 33, 4230 Skælskør. Og vi behandler intuitivt med æteriske olier i vores terapi.

Læs mere om de æteriske olier her