Loading...

En god nats søvn er alfa omega for din trivsel. 

For en stor del af de mennesker, der har gennemgribende udviklingsforstyrrelser men også stress, angst og depression er nattesøvnen knapt nok eksisterende. Vi sælger tunge ulddyner. Behøver vi at sige, at vi selv sover med ulddyner? Lasse har haft sin ulddyne i mere end 20 år. Da Kamilla fornyeligt fik sin, gik der blot 3 dage og så sov hun igennem for første gang nogen sinde - og har gjort det lige siden. Kamilla "øver sig" stadig i at falde i søvn, men i modsætning til tidligere ligger hun ikke og roterer rundt om sig selv som en anden grillkylling. 

Man skulle tro, at ulddynerne er voldsomt varme. Men egenskaberne ved ulden er jo netop at temperaturen regulerer sig efter den, der bruger ulden. Kamilla har med sin gamle dyne jævnligt oplevet at vågne badet i sved fra nattens mareridt til en meget våd dyne. Jo, jo da, man kan sandelig godt stadig have mareridt under ulddynen. Endnu en fordel ved uld er, at ulden kan optage 36% af sin egen vægt i vand før den føles våd. Med en dyne med en kampvægt på 3,9 kg, kan man svede hele 1,4 liter vand før dynen føles våd!

Den tunge ulddynes egenskaber er uovertrufne. Vi oplever, at det at ulddynen kærligt og nænsomt omfavner og omslutter kroppen, gør at kroppen falder til ro. Man føler ikke længere, at man ligger 10 cm over madrassen. Den positive effekt ved dette er, at man konsekvent får kroppen ned i tempo, pulsen falder og dermed falder man i en god nærende søvn. Fantastisk!

Ikke ét ondt ord om "normale" tyngdedyner. Men for vores vedkommende har vi taget stilling til, at vi ikke tror det er sundt at sove med en dyne der er lavet af plastikkugler. Vi går naturligvis ud fra, at andre dyner er godkendt til brug for nærkontakt med menneskekroppe. Men vi kunne aldrig i livet finde på at lægge os tilrette i en plastikpose, hvor man ikke kan ånde. Det taler ikke rigtigt til os.

Vi forhandler forskellige ulddyner i forskellig vægtklasser og med forskellige varmeegenskaber. 

Hvis nu det er dit lille barn, der ikke er i stand til at sove godt og ordentligt, så prøv lige at tjekke dette her ud

Har du hørt om TYNGDEPOSEN?

 

Men faktisk kan vi også henvise her til.

Kugledyner & Tyngdedyner

 

Alt hvad du kan gøre for at øge din søvnkvalitet.