Loading...

Som forbrugere er der mange ting man skal tage stilling til. Det gælder også forbrug af hudplejeprodukter og husholdningsprodukter.

Noget af det vi i vores husholdning har taget aktivt stilling til, er mængde af forskellige ting vi har stående på vores hylder. Vi er fan af, når den samme varer har flere anvendelsesmuligheder. Dermed sparer vi miljøet for mange gange emballage og for mange gange ”slatter”, der ikke når at blive brugt. Vi nyder godt af, at der i vores hjem ikke befinder sig flere hudpleje og rengøringsartikler end højst nødvendigt. F.eks. har vi kun én dunk vaskemiddel. Denne bruges så til alt, der skal gøres rent: Bilvask, cykelvask, vasketøj, gulvvask, rengøring, WC-rens, vask af ovn, køleskab og fryser. Find selv på flere. En dunk vaskemiddel indeholder nok sæbe til ca. 120 maskinvaske. Til sammenligning er prisen pr. vask ca. 50 ører billigere end det flydende vaskemiddel jeg købte førhen.

På badeværelset nyder vi, at antallet af hudplejeprodukter er på et absolut minimum. Vores scrub kan med fordel bruges til både ansigt, tør hud på fødderne, til ”coronatørre hænder” og i forbindelse med (lady)shaving. Blander man scrubben med lidt af vores conditioner efterlades huden silkeblød og glat. Duften er hverken meget mand, eller kvinde.

Kom ind i butikken og prøv de lækre hudplejeprodukter. Vi afholder meget gerne produktdemonstration hjemme hos dig efter aftale. Og du har mulighed for at booke en billet til et af vores arrangementer i butikken, hvor vi præsenterer de skønne hudplejeprodukter.

For os er det vigtigt at produktionskæden lever op til vores krav om bæredygtig produktion og socialt ansvar. Vi kan stå inde for de produkter vi sælger i vores forretning.

Vi er forhandlere af Forever Living. Hvis ikke du er fuldt tilfreds kan vi tilbyde 90 dages fuld returret på produkterne. Også selvom du har brugt af dit produkt! Det kan vi fordi vi er fuldstændigt sikre på, at kvaliteten er i orden.

Forever Living er baseret på Network Marketing. Vi søger kolleger, der har lyst til en ”add on” til deres indtægt. Vi kan ikke garantere en fast indtægt. Det afhænger helt af din indsats og hvad du lægger i det. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan blive forhandler af disse skønne aloe vera produkter, eller hvordan du kan oprette dig som kunde og købe ind til en billigere pris, er du velkommen til at rette henvendelse til Kamilla enten direkte i butikken, via mail til reception@kastbergttt.dk eller på 29212647. Vi afholder informationsmøder i forretningen løbende om det at være FBO- Forever Business Owner.

Læs mere om produkterne her