Loading...

Enigma meget gådefuld, mystisk og uforudsigelig

Livet sammen med et menneske, der har ADHD kan være temmelig enigmatisk. Løgne, uigennemskuelige historier, tvivlsomme fortællerforhold og mystiske anekdoter spirer op over alt.

Personen, der har ADHD, er ofte selv gådefuld, mystisk og uforudsigelig. Den ene dag går alt godt. Som omsorgsgiver, nærmeste pårørende, gør man præcist som dagen før. Og alligevel springer bomben. Som den islandske gejser, der bruser frem med kogende vand. Aggressivt, uforudsigeligt. Vi oplever det gådefuldt, mystisk og uforudsigeligt.

Søger du forklaring på enigmaen, det gådefulde, mystiske og uforudsigelige, der omgiver dit barn, din teenager eller måske ægtefælle? Så kom til livetalks. Når du går herfra, vil du have bedre mulighed for at hjælpe, den person du drager omsorg for. Hjælpe ham eller hende til et liv, der er mindre aggressivt og eksplosivt. Og derved hjælper du også dig selv.

 

Ved at du kender til de ”hemmelige koder” kan du hjælpe dit barn, teenager eller ægtefælle til trivsel, tryghed og transformation.

 

Du tilmelder dig her til d. 8. juni 2021 kl. 19-21 her

Lige det sidste: 

Når du kommer til foredraget, bedes du venligst have mundbind på, når du bevæger dig rundt i butikken. Når du sidder ned, må du tage mundbindet af.

Du skulle meget gerne høre en masse guldkorn. Måske vil du gerne kunne skrive dem ned? I så fald bedes du selv medbringe en blok og skriveredskab. Sådan er vi desværre nødt til at forholde os for at passe på os selv og hinanden under Corona.

Du kender alle restriktionerne omkring Corona. Og du ved godt, hvornår du skal tage dine forholdsregler. Så dem beskriver vi ikke nærmere. Men vi regner bestemt med, at du passer lige så meget på dig selv, som du er med til at passe på os andre. Du ved godt, hvornår det er tid til at blive hjemme. Og tak for det! Skulle du pga. netop Corona-hensyn være nødt til at blive hjemme, overflytter vi bare din billet til arrangementet til næste gang du kan komme til samme type arrangement. Det er helt uden omkostninger for dig. Naturligvis.

Skulle vi på grund af restriktioner være nødt til at afholde arrangementet på anden måde, end først planlagt, sender vi dig en mail med link til onlinearrangement eller inviterer dig til at ombooke til en anden dato, hvis dette synes mere hensigtsmæssigt. Vi vil allerhelst holde vores arrangementer live og i butikken, da det er den måde vores kunder får den største værdi ud af arrangementet.

Hvis vi på grund af sygdom bliver nødt til at aflyse, kontakter vi dig direkte. Også her omflyttes du til næste tilsvarende arrangement som du kan deltage i. Dette er gratis for dig.

Tilmelding er bindende, dog ikke hvis årsagen til afbud er Coronarelateret sygdom, pengene gives ikke retur og det er ikke muligt at flytte til en anden dato.

Vi glæder os til at servere kaffe, the og lidt sundt snack for dig, mens arrangementet foregår.

 

 

Du tilmelder dig her til d. 8. juni 2021 kl. 19-21 her