Loading...

Når du køber fødevarer hos os, skal du vide at vi har kvalitetsvurderet hvert enkelt produkt. Men kvaliteten vi går ud fra er ikke nødvendigvis den kvalitet andre forretninger går ud fra.

Mange fødevarer bliver kvalitetsstemplet ud fra deres smag og konsistens. Mange vil nok mene, at meget sukkerholdige produkter lever op til den bedste smagsvariant. Det er ikke den kvalitet vi sigter efter!

For os er det kvalitet, at du kan give dit barn slik og snack som er et sundere alternativ til traditionelt sukkerbombet slik og fyldt med kunstige tilsætningsstoffer. Vi tror på, at du vælger os, fordi det også er kvalitet for dig, at dit barn eller dig selv ikke skal fyldes med det du, lige som vi ved ikke er godt for dit barns eller dit eget velbefindende.

For os ligger kvaliteten netop i ikke at spolere de gode takter, vi selv har oplevet så mange gange, når vi vælger nogle fødevarer fra. Derfor går vi gerne på kompromis med den smagsoplevelse man kan få ved at købe meget sukkerfyldt slik og snacks. 

Kvalitet er også for os muligheden i at kunne tilvælge fredagsslik, eller at kunne have muligheden for at have en lille bøtte liggende i skoletasken til de dage der deles ud i børnehave eller skole, at der stadig er en mulighed for at være social. Også selvom man har valgt et liv med reduceret sukkermængde. Et liv, hvor man skal sige nej tak til deltagelse i sociale aktiviteter omkring noget, der skal indtages, er for os ikke et børneliv spækket med livskvalitet. Det vil vi gerne bidrage til.