Loading...

Spil for pokker. Spil!

At spille spil lærer os stadig livsvigtige færdigheder.

Spil lærer os tålmodighed, strategi, turtagning og det at skiftes til at have tur. For at kunne vinde må man følge anvisningerne, udtænke planer og strategier, man må bruge sin hukommelse, strukturere. Ens tålmodighed kan sættes på prøve, når man skal vente på tur. Retfærdighedssansen udfordres, hvis man spiller med en, der tager fejl af regler, eller måske ligefrem snyder med vilje. At spille spil kan styrke ens evner til konfliktløsning og til at kommunikere skarpt og tydeligt.

 

Disse færdigheder er livsnødvendige færdigheder, som skal tilegnes og trænes hele livet igennem. Det er færdigheder, man skal besidde i et vist omfang, for ikke at blive løbet over ende selv. Eller komme til at tromle andre ned på sin vej.

De færdigheder man lærer igennem at spille spil, er færdigheder man skal besidde i situationer i børnehave, skole, på uddannelse, job og i sit privatliv. Livet er fyldt af skrevne og uskrevne regler, som kræver vores evne til at udtænke planer, strategier og strukturer. Og livet er fyldt af situationer, der udfordrer vores vindermentalitet og vores evne til konfliktløsning.

 

I en hverdag, hvor man lever med mere og mere individuelle og ensomme aktiviteter, hvor vi forfølger vores egne individuelle interesser, er der særligt behov for at huske at tjekke ind i det at være sammen som familie, som venner. At forbinde os som gruppe, som hold er vigtigt for den enkelte persons udvikling, både når vi taler personlige, sociale og praktiske færdigheder.

 

Spil lærer god sportsånd. At spille spil lærer os, hvad god sportsånd er. Følelsen af at være en vinder, der vinder på baggrund af ærlighed og dygtighed øger og styrker selvværd, selvsikkerhed og troen på egne evner.

At tabe i spil lærer os også, at livet er fyldt med nederlag. Men lærer os også, at vi altid kommer over det, og at vi kommer videre. Det er vigtig læring at tage med ud i livet, når vi som mennesker en gang imellem oplever, at vi ikke kan vinde enhver situation. At spille sammen øger evnen til at kommunikere.  Før et spil kan startes skal der inviteres til at spille. Det kan være man bliver afvist med et nej tak. Ligesom livet. Eller invitationen accepteres, og man skal forhandle om hvilket spil der skal spilles. Forhandling styrker evnen til at argumentere.

Ligeledes kommunikeres der hele spillet igennem om regler, om snyd, om strategier.

Når der er fundet en vinder i spillet, gælder det om at hylde en vinder, dele glæden, men også at begrænse det at hovere over den andens nederlag. Og for taberen gælder det om, ikke at tabe for meget ansigt, komme videre til næste spil, og lære at glædes ved den andens succes.

At spille spil sammen, er nærvær og tid til hinanden. Når vi spiller sammen, er vi til stede i nuet. Samtidig taler vi om alt og intet, om vejret, om de store følelsesmæssige tværslag, om madplaner, om oplevelser fra sidste uge, om fremtiden. Familier der har det sjovt sammen opbygger samtidig en bank af gode oplevelser, positive minder og dejlige følelser, der kan trækkes på når udfordringerne presser sig på.

Vores spil Opus Memoriae køber du ligeher

Spil er dejligt samvær og hygge - og lærerigt. Vi har fundet frem til spil, som børn helt ned til 2 år, kan få stor glæde af

Spil for de små

 

Se udvalget af  lærerige børnespil, som henvender sig til både store og små. Her er rigtig mange spil som både børn og voksne kan hygge sig sammen om. Til de lidt mindre børn er her også et stort udvalg.

Stort udvalg af lærerige spil til mange timers underholdning

 

STORT udvalg af spil til børn i alle aldre. Vi har her på siden samlet et stort og unikt udvalg at spil til børn, og du finder helt sikkert timevis af underholdning, hvad end du er til kreative spil, kortspil, tankespil eller puslespil. Du finder spil for hele familien, men også spil til underholdning i bilen eller spil for 1 person.

STORT udvalg af spil til børn i alle aldre.

 

Leg & læring

 

Læringsspil

Spil fra Kidszoo

 

 

Brætspil & tænkespil 

 

Spil til de mindre børn

Sjove og lærerige spil til mindre børn

 

Spil med hjernemusklerne i et vanvittigt underholdende strategispil!