Velkommen til en helende rejse mod balance og velvære


Velkommen til mit univers, hvor 20 års dedikation som specialpædagogisk lærer og en dyb personlig forståelse for ADHD og relaterede udfordringer mødes.


Jeg er Kamilla Kastberg og min rejse i specialpædagogik og personlig udvikling har formet min tilgang til at skabe overblik og trivsel i en verden, der kan virke kaotisk for dem med udfordringer som ADHD, angst stress og depression.


Baggrund: Med næsten to årtier som lærer har jeg været engageret i specialpædagogikens verden, altid med "ét ben ind i" mindst en specialklasse.

Min passion for at forstå og støtte dem med ADHD er dybt personlig, da jeg selv har ADHD og blev udredt som 38-årig. Jeg er også stolt mor til fire børn, hver især med ADHD, som alle trives i dag. Disse personlige erfaringer har formet mit syn på udfordringer og muligheder. Jeg har siddet på alle pladser i mødelokalet; lærerens, forældrenes, inklusionsvejlederens.


Uddannelse og ekspertise: Min faglige baggrund inkluderer udover min læreruddannelse en pædagogisk diplomuddannelse i specialpædagogik med fokus på ordblindeundervisning for voksne samt gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Det vi idag kender som ADHD, autisme, Tourettes og GUA.


Jeg har desuden opnået en NLP-practitioner-certificering og har gennemført en healeruddannelse. Mit engagement for specialpædagogik er også bekræftet gennem en Master i Uddannelse og Læring fra Roskilde Universitet.


Familieerfaring og forandring: Min rejse i specialpædagogik er også en rejse som forælder. Perioder med mistrivsel og udfordringer blev oplevet, forstået og overvundet med mine egne børn. Vi har skabt bæredygtige forandringer og trivsel som familie.


Evidensbaseret og spirituel tilgang: Min tilgang kombinerer evidensbaserede metoder fra specialpædagogikens verden med en spirituel dimension. Jeg tror på at skabe trivsel gennem en holistisk tilgang, der omfatter både den praktiske og den spirituelle side af mennesket.


Vision og mission: Min vision er at være en guide og støtte for dem, der navigerer gennem livet med ADHD og relaterede udfordringer. Mit mål er at skabe overblik, styrke eksekutive funktioner og facilitere trivsel på både det praktiske og åndelige niveau.


Velkommen til Kastberg Trivsel Tryghed Transformations rum af forståelse, støtte og skabelse af trivsel i kaos. Jeg ser frem til at være din partner på rejsen mod en mere balanceret og opfyldende hverdag.


Jeg tilbyder både behandling i min klinik i Korsør og onlinekonsultationer

 

Traumebehandling: Genvind kontrol og skab helbredelse


Hos Kastberg Trivsel Tryghed Transformation oplever jeg, at mange af mine klienter, der lever med ADHD/ADD, også bærer på traumer fra forskellige livssituationer.


Traumer kan ofte forstærke udfordringerne ved ADHD, og det er derfor en integreret del af min tilgang til at støtte dig på din helende rejse.


Min tilgang til traumebehandling:

 • Trygt og støttende miljø: Jeg skaber et trygt og støttende miljø, hvor du kan føle dig helt accepteret og forstået. Dette er grundlaget for enhver form for helbredelse.
 • Individuel tilpasning: Traumer er unikke, og derfor er min tilgang individuelt tilpasset dine behov og oplevelser. Vi arbejder sammen for at forstå, hvordan traumerne har påvirket dig og skabe målrettet behandling.
 • Traumefokuseret terapi: Jeg integrerer evidensbaserede metoder som traumefokuseret terapi for at hjælpe med at bearbejde og integrere traumatiske oplevelser. Dette kan være afgørende for at løsne traumets greb og genopbygge en sund forbindelse til din egen krop og sind.
 • Støtte i selvforståelse: Vi udforsker sammen, hvordan ADHD/ADD og traumer kan overlappe og påvirke hinanden. Dette skaber en dybere selvforståelse og hjælper dig med at håndtere udfordringerne mere effektivt.

Hvad gør min tilgang unik?

 • Helhedsorienteret pleje: Jeg kombinerer traumebehandling med min holistiske tilgang, der inkluderer coaching og massageterapi. (hvis du kommer i Korsør)Dette skaber en helhedsorienteret pleje, der adresserer både sindet og kroppen.
 • Empatisk forbindelse: Jeg tror på magten i en empatisk forbindelse. Ved at forstå dine oplevelser uden fordomme og medfølelse, skaber vi et rum for helbredelse og vækst.
 • Løbende støtte: Traumebehandling er en proces, og jeg er her for at støtte dig i hvert skridt på vejen. Vi arbejder sammen om at skabe bæredygtige ændringer, så du kan bevæge dig mod helbredelse og trivsel.


Tag det modige skridt mod at håndtere dine traumer og skabe en følelse af kontrol og helbredelse. Kontakt mig for at planlægge en session og begynde din rejse mod indre ro og styrke.

 

 

Velkommen til en rejse mod helbredelse: Intuitiv terapi og æteriske olier


I en tid, hvor kvinder som jeg, muligvis ville have stået over for en uheldig skæbne som "heks," byder jeg dig velkommen til Kastberg Trivsel Tryghed Transformation hvor jeg i klinikken omfavner en holistisk tilgang til helbredelse og personlig udvikling.


Terapeutisk filosofi: Jeg tror på, at kroppens symptomer er et dyrebart sprog, der fortæller os noget om vores mentale og følelsesmæssige tilstand. Hos Kastberg Trivsel Tryghed Transformation arbejder jeg ikke kun med at lindre symptomer, men også med at forstå og heale de underliggende årsager til ubalance.


Sådan arbejder jeg:

 • Mønsteridentifikation: Vi dykker ned i dine fysiske symptomer og søger efter de mønstre og vaner, der kan være roden til dine udfordringer. For eksempel kan ondt i halsen være et tegn på undertrykt sandhed, mens knæsmerter kan afspejle manglende fleksibilitet i livet.
 • Healing og transformation: Gennem en integrativ terapeutisk tilgang hjælper jeg dig med at forløse og heale disse mønstre. Jeg bruger samtaleterapi, coaching og energiarbejde for at skabe forandringer dybt inde i dig.
 • Æteriske Olier: Som en ekstra dimension i helbredelsesprocessen integrerer jeg æteriske olier. Eksempelvis Frankincense bruges til at styrke din evne til at sige din sandhed og stå ved dig selv. Tea tree oil understøtter dig i at opnå mere fleksibilitet og sunde grænsesætninger.


Hvorfor vælge Kastberg Trivsel Tryghed Transformation?

 • Individuel tilpasning: Hver behandling er skræddersyet til dine unikke behov og oplevelser. Jeg tror på, at helbredelse er en personlig rejse.
 • Helhedsorienteret pleje: Jeg erkender, at sindet, kroppen og sjælen er uadskilleligt forbundet. Min tilgang er helhedsorienteret og tager hensyn til alle aspekter af dit velvære.
 • Sikker og støttende atmosfære: Kastberg Trivsel Tryghed Transformation tilbyder et rum, hvor du kan føle dig tryg og støttet. Jeg opmuntrer til åbenhed og skabelsen af et tillidsfuldt forhold mellem terapeut og klient.


Tag det første skridt mod en dybere forbindelse med dig selv og en helbredelse af både sind og krop. Kontakt mig for at planlægge en session og begynd din rejse mod balance og velvære.

 

 

 

 

Familiebehandling i Hjemmet: Skab Forandringer. Styrk Båndene


Velkommen til familiebehandling hos Kastberg Trivsel Tryghed Transformation – en unik tilgang, hvor hjælpen kommer til jer. Jeg er relations- og trivselsterapeut og jeg træder ind i jeres hjem for to hele dage med fokus på at guide og støtte jer som familie gennem udfordringer relateret til ADHD og lignende problematikker.


Hvordan Fungerer det? Jeg tror på, at den bedste måde at forstå og håndtere ADHD-udfordringer er ved at være til stede i jeres daglige omgivelser. Ved at være en del af jeres hjem skaber vi et autentisk rum, hvor vi kan arbejde sammen på konkrete udfordringer og identificere bæredygtige løsninger.


Hvad kan I forvente:

 • Dybdegående coaching: Vi udforsker temaer som kommunikation, krav og kravafvisning, grænsesætning og behovsudsættelse. Der er stort fokus på, hvordan I kan reducere konflikter med op til 80%. Jeg tilbyder værktøjer og strategier, der er specifikt tilpasset jeres families behov.
 • Konfrontation med mønstre og vaner: For at skabe ændringer er det nødvendigt at konfrontere og forstå jeres eksisterende mønstre og vaner. Dette kan være en udfordrende, men afgørende del af processen.
 • Praktiske råd til hverdagen: Vi udarbejder konkrete handlingsplaner og strategier, der kan implementeres i jeres daglige liv for at håndtere ADHD-udfordringer mere effektivt.

Hvem er familiebehandling for:

 • Familier, der ønsker praktiske og individuelt tilpassede løsninger.
 • Familier, der står over for udfordringer relateret til ADHD og lignende problematikker.
 • Familier, der er åbne over for at arbejde sammen og skabe positive forandringer.


Hvorfor vælge familiebehandling i hjemmet:

 • Personlig og unik tilgang: Jeg tror på, at hver familie er unik, og derfor skal behandlingen være det samme. Jeg tilpasser min tilgang til jeres specifikke behov.
 • Støtte i hverdagslivet: Ved at arbejde i jeres hjem får vi mulighed for at implementere og finjustere strategier direkte i jeres daglige rutiner.
 • Bæredygtige forandringer: Mit mål er ikke kun at løse akutte problemer, men at skabe bæredygtige ændringer, der kan forankres i jeres families langsigtede trivsel.


Klar til at tage det første skridt mod en mere harmonisk hverdag? Book en screeningssamtale med vores headcoach for planlægge jeres personlige familiebehandling i hjemmet. Sammen skaber vi et fundament for positiv forandring og styrkede familiebånd

 

 

 

 

Tirsdagstransformation: Vejen til trivsel - En online gruppecoaching for ADHD, stress, angst og depression"

Velkommen til online gruppecoaching. Vejen til trivsel for dig med ADHD, stress, angst og depression


Frigør dit potentiale med ADHD, stress, angst og depression

Dette gruppecoaching-program er skræddersyet til at hjælpe dig med at navigere i udfordringerne ved ADHD, stress, angst og depression. Gennem fællesskab, forståelse og målrettet coaching styrkes din evne til at håndtere hverdagens udfordringer og opnå personlig vækst.


Programdetaljer:

- Varighed: 90 minutter per session

- Hyppighed: En gang om ugen

- Startdato: 7. maj 2024, kl. 16:00 til 17:30

- Lokation: Online - deltage fra hvor som helst!


Introduktionstilbud:

Den første måned er GRATIS! Herefter er prisen 800 kr pr. måned med en 3-måneders bindingsperiode.


Hvorfor en bindingsperiode?

ADHD-relaterede udfordringer kræver tid og vedvarende indsats for at opnå varige forandringer. En 3-måneders bindingsperiode sikrer, at du giver dig selv den nødvendige tid til at lære, vokse og se reel forandring i dit liv. Forskning viser, at kontinuerlig støtte og regelmæssig coaching kan have signifikante positive effekter på håndtering af ADHD, stress, angst og depression.


Fordelene ved Gruppecoaching:

1. Støtte og fællesskab: Oplev styrken af et støttende fællesskab, der forstår dine udfordringer.

2. Lær af andre: Hør hvordan andre håndterer lignende situationer og del dine egne erfaringer.

3. Faglig vejledning: Få adgang til ekspertrådgivning og -strategier tilpasset dine behov.

4. Kontinuitet: Regelmæssige møder sikrer, at du forbliver engageret og motiveret på din rejse.


Eksklusivt minikursus:

Deltagere vil også modtage et minikursus om "ADHD og Penge", der ikke fokuserer på gældsrådgivning eller investeringer, men tilbyder indsigt i hvordan man bedst håndterer økonomi med ADHD i tankerne.


Dette coaching-forløb er mere end bare et kursus; det er en rejse mod personlig transformation. Ved at forpligte dig til dette program giver du dig selv en uvurderlig gave: muligheden for at leve et mere opfyldt og balanceret liv

 

 

 

 

ADHD & Healing af hverdagens problemer*


Kan spirituel healing være svaret på ADHD?**

Deltag i et  testforløb og få svaret!


Er du træt af konstant at kæmpe med de samme udfordringer og symptomer forbundet med ADHD?*


Har traditionelle behandlingsmetoder som medicin, terapi og strategier efterladt dig med en følelse af, at der stadig mangler noget? Du er ikke alene.


Ved hjælp af en unik kombination af min pædagogiske og spirituelle baggrund, har jeg opdaget, at vi kan nå et spadestik dybere og adressere de sidste, uløste problemstillinger gennem healing.


Introduktion til Testforløbet ADHD & Healing af hverdagens problemer


Dette forløb er designet til at udforske, hvordan en spirituel tilgang kan tilbyde nye løsninger på de daglige udfordringer, mennesker med ADHD står overfor.


Over 21 dage vil vi dykke ind i en række healinger, der adresserer specifikke problemstillinger som:


- Vrede, angst, accept, selvværd

- Behovsudsættelse

- Afhængigheder, inklusiv skærmafhængighed

- Oprydning og samlermani

- Grænsesætning

- Kontrol og kontroltab

- Mobning, det sociale liv, og følelser af at blive forladt eller svigtet

- Søvnvanskeligheder


Vigtigt: Dette forløb tilbyder ingen quick fixes eller strategier. Det er en dyb, ren og skær healingsoplevelse.


Deltagelse:

- Forløbet inkluderer 9 healinger live, med mulighed for at tilgå optagelserne i april og maj måned.

- Ideelt til dem, der kan deltage live, men fleksibelt nok til, at du ikke går glip af noget, hvis du kun kan være med virtuelt.


Pris: Kun 500 kr. for hele testforløbet.


Som bonus får du adgang til en lukket Facebook-gruppe OG en eksklusiv workbookEr du klar til at opleve en transformation?


Vil du udforske, hvordan spirituel healing kan ændre din tilgang til hverdagens problemer med ADHD? Dette er din chance for at være en del af en revolutionerende tilgang til ADHD og healing.


Tilmeld dig nu til dette revolutionerende forløb


Det bliver vildt. Det bliver godt. Det bliver udfordrende. Sammen, lad os udforske universets kraft til at helbrede og forvandle.Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod en dybere forståelse og healing af dine ADHD-relaterede udfordringer.**
Bliv en del af et fællesskab, der tør se ud over det konventionelle, og sammen vil vi udforske nye veje til healing og velvære.
Gør dig klar til en rejse, der kan forandre dit liv.Dette forløb er for dig, der søger dybere forståelser, nye perspektiver og ægte forandring. Er du klar til at opleve, hvad spirituel healing kan gøre for dig?


 

 

 

 

Velkommen til Familieforløb for ADHD: En Rejse mod Harmoni og Styrke


Velkommen til Familieforløb for ADHD: En Rejse mod Harmoni og Styrke

Vi er begejstrede for at præsentere det omfattende 6-måneders familieforløb designet specielt til familier, der navigerer gennem livet med ADHD. Dette unikke program går ud over traditionel behandling ved at tilbyde en holistisk tilgang, der adresserer hele familien og sætter fokus på mestring af dårligt fungerende eksekutive funktioner.


Familieforløb Indeholder:

 1. Gruppeundervisning: 8 intensive sessioner, hvor familier samles for at lære og dele erfaringer. Dette skaber et støttende fællesskab, hvor deltagerne kan forstå og tackle udfordringer sammen.

 2. Online Coaching: Fri adgang til online coaching for at give øjeblikkelig støtte og vejledning, når det er nødvendigt. Vores erfarne trænere er her for at guide jer gennem hverdagssituationer og skabe strategier, der passer til jeres unikke behov.

 3. Optagede Undervisningsmaterialer: Praktiske og informative undervisningsmaterialer, som I kan gennemgå i jeres eget tempo. Dette giver jer mulighed for at fordybe jer i essentiel viden og teknikker, når det passer bedst ind i jeres tidsplan.

 4. PDF-Filer og E-bøger: En skattekiste af ressourcer, herunder praktiske værktøjer, arbejdsark og eksklusive e-bøger, der støtter jer i hverdagens udfordringer og triumfer.


Hvad I Opnår gennem Familieforløb:

 • Mestring af Eksekutive Funktioner: Udvikling af konkrete strategier for at håndtere og forbedre dårligt fungerende eksekutive funktioner, der er afgørende for dagligdagens udfordringer.

 • Grounding og ro på nervesystemet: Værktøjer og teknikker til at skabe en beroligende atmosfære, der fremmer ro og stabilitet i hjemmet.

 • Viden om mønstre og vaner: Indsigt i familiens mønstre og vaner, der hjælper med at skabe bevidsthed om, hvordan man bedst kan støtte hinanden som en enhed.


Det er vores mission, at styrke familier til at trives, selv i ansigtet af ADHD-udfordringer. 


Deltagelse i familieforløbet kræver, at du har været igennem en screeningssamtale hos vores headcoach.

 

 

 

 

Min ekspertise inden for behandlingerne

Jeg skiller mig ud fra konkurrenterne med min  dybtgående viden og erfaring inden for behandling ADHD og stress, angst og depression, der ligger i forlængelse af ADHD. Jeg er specialiseret i at arbejde med strategier til hverdagslivet, arbejde med mønstre og vaner, samt at få og give muligheder for at få ro på nervesystemet. 

Kastberg Trivsel Tryghed Transformation blev grundlagt med en vision om at tilbyde en helt unik tilgang til helbredelse og trivsel. Min rejse startede for flere år siden, og siden da har jeg hjulpet utallige mennesker med at genoprette balancen i deres krop og sind ved at kombinere traditionelle wellnessmetoder med indsigter fra moderne videnskab og alternative terapier.

Afslappende oliebehandlinger for forvandling af krop og sind

60 minutters aromaterapi

Oplev en fornyet følelse af velvære med min aromaterapi-massage, hvor æteriske olier bliver anvendt til at skabe en dyb afslapning. som erfaren terapeuter bruger jeg omhyggeligt udvalgte olier, der kombineres med beroligende massagegreb for at lindre spændinger, forbedre energiflowet og fremme indre balance. Træd ind i en verden af sanselig ro og genopladning for kun 499 DKK. En pause fra hverdagens travlhed venter på dig

495 DKK

45 minutters børnemassage

Velkommen til en oase af velvære, hvor jeg skaber rum til alle, uanset alder og behov. Min børnemassage er skræddersyet til at imødekomme de unikke udfordringer, som børn kan stå overfor, herunder ADHD, traumer, angst, stress og vrede. Med brugen af nænsomme berøringer og specielt udvalgte æteriske olier skaber jeg en tryg atmosfære, hvor børn kan opleve dyb afslapning og støtte deres mentale og emotionelle velbefindende.

Jeg har 20 års erfaring og er dedikeret til at skabe et sikkert rum, hvor børn kan udtrykke sig frit og finde ro i kroppen og sindet. Jeg forstår vigtigheden af at adressere udadreagerende adfærd og arbejde på at skabe indre balance.

Uanset om det er for at lindre stress, håndtere angst eller styrke forbindelsen mellem krop og sind, er vores børnemassage en holistisk tilgang til velvære. Lad os sammen skabe en positiv indflydelse på dit barns liv. 295 DK

60 minutters intuitiv helkropsmassage

Træd ind i min verden af total afslapning og foryngelse med min eksklusive helkropsmassage. Jeg kombinerer den beroligende kraft af nøje udvalgte æteriske olier med min dybdegående forståelse af meridianbanerne og effektiv massageterapi.

Som din erfarne massageterapeut skræddersyr jeg hver session til dine individuelle behov. Æteriske olier, som jeg omhyggeligt udvælger, plejer ikke kun din hud, men stimulerer også dine sanser og arbejder i harmoni med min massageterapi for at fremme afslapning, lindre spændinger og genoprette balance i både din krop og dit sind.

Jeg fokuserer specifikt på meridianbanerne, der ifølge traditionel kinesisk medicin er kroppens energibaner. Denne holistiske tilgang hjælper med at forbedre energiflowet gennem din krop og bringe harmoni til dine vitale organer.

Lad min helkropsmassage være din nøgle til øget velbefindende og en dybere forbindelse til din egen krop. Oplev den helende fusion af æteriske olier, meridianbaner og massageterapi ved at booke din session i dag. Træd ind i min verden af ren afslapning og foryngelse, hvor du er i centrum.
795 DKK

Ring nu og book din aftale hos Kastberg Trivsel Tryghed Transformation

Jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger med æteriske olier, healing og coaching; herunder afslapningsmassage, stressreduktion og smertelindring. Jeg står klar til at hjælpe dig med at opnå øget velvære og indre balance. Kontakt mig i dag for at booke din næste behandling.

 
 
 
 
 

Følg os på sociale medier for det seneste inden for behandling af ADHD, stress, angst og depression!

Vi opdaterer jævnligt vores sociale medier med de nyeste trends og teknikker inden for varme sten behandling. Følg med for at få tips, tricks og inspirerende historier om vores klienters velvære og transformation. Vi glæder os til at interagere med jer!