Loading...

 

Bekymringer. Bange. Frygt. Ængstelighed.

Har du angst, eller har dine børn angst. 

Det er virkeligt ubehagligt med angst. Rædsomt. Voldsomt. Kan være invaliderende.

Når vi er angste, er det en reaktion på at kroppen tror den er lige ved at dø. Angst er et udtryk for at kroppen stritter imod en alt for tidlig død. Så enkelt er det, så alvorligt er det.

Når jeg behandler angst, gør jeg det ALDRIG på den måde, hvor du eller dit barn skal nærme sig med bittesmå museskridt, det man er rædselsslagen for. 

F.eks. kender jeg mange børn, der har skolevægring, som skal komme i skolen i bittesmå steps, ved at komme til parkeringspladsen dag 1, dag 2 lidt tættere på hoveddøren. Dag 3 kommer man måske ind over dørtærsklen. 

Min erfaring er, at det er som at tisse i bukserne. Det varmer kun et kort lille øjeblik. Og er symptombehandling. Udelukkende symptombehandling. 

Jeg går alene ind for årsagsbehandling.

For at du eller dit barn skal komme i trivsel, til tryghed og få skabt den transformation, du så brændende ønsker tager vi fat i forskellige dele af dit liv. Lige nu og her, er der noget der tirrer din angst. Noget der får dig til at gå i panik. Noget der giver dig hjertebanken og fysisk ubehag. Ofte er det en ond spiral, der er startet. En spiral, hvor man faktisk ikke selv kan se sammenhængen mellem årsag-virkning. Man konstaterer bare, at det at gå en tur uden for sin dør, tage ud og handle, tage til familiefødselsdag er forbundet med dyb og stor angst. Mange bliver hjemme. Dem der kommer afsted, får mange gange en forstærket oplevelse af at det var modbydeligt.

Og det var det også. Et sår man roder rundt i, hele aldrig, og aret bliver ikke pænt. Man får en oplevelse af at være lige ved at dø, endnu en gang. Uden at kunne forklare, forstå hvorfor man reagerer sådan. Det var jo bare en familiefrokost uden det helt store.

Ofte ligger forklaringen længe tilbage i dit liv. Eller i dit barns liv. For at finde den løsning i forhold til den konkrete behandling for dig eller dit barn leder jeg efter livstemaer, som kan besvare spørgsmplet: Hvorfor har du eller dit barn udviklet angst?

Livstemaer, som jeg ofte møder her i klinikken handler om episoder, hvor jorden blev revet pludseligt væk under en. Det kan være helt fysisk i forbindelse med en ulykke. Eller det kan være i en situation hvor man blev overrasket over at et enkelt menneske, eller en enkelt episode rev ens eksistensgrundlag væk under fødderne på en. Det er ikke altid at situationen som, var den, der lagde kimen for længe siden, er meget voldsom. Men summen af episoder, der har præget ens liv, gør at livstemaet er, at "jorden forsvandt under mig"

Et andet livstema, som vi ofte hilser på her i klinikken har sit omdrejningspunkt omkring afvisning. 

Som mennesker er vi biologiske væsner, der har behov for en vis grad af nærhed og omsorg. Nogle mere end andre. Men at blive afvist sætter sine tydelige spor. Helt biologisk betyder det, hvis vi ikke er en del af en gruppe, f.eks. at vores eksistensgrundlag smuldrer. Biologisk set var vi afhængige af flokken. Ellers ville vi dø af sult, eller blive angrebet af en sabeltiger.

Grænseoverskridelse er også et livstema der udspiller sig ofte i klinikken. Her tager vi favntag med alt mellem chefer, der har opført sig dybt idiotisk over for deres medarbejder, seksuelle chikaner, børn der er blevet ydmyget i skole/børnehave. Ofte med et livstema hvor grænseoverskridende handlinger står i kø for at blive fortalt, ser jeg et mønster: Jeg er jo ikke bedre værd.

Angstbehandling hos mig består i samtaler, hvor vi sammen finder frem til hvad dit livstema er. Og ikke mindst hjælper jeg dig med at finde frem til årsagen til netop dette livstema. Når vi har fundet det kan vi sammen lave en konkret behandling af din angst.

Det er mit ønske, at du skal blive direktør i dit eget liv. Eller at dit barn skal være direktør i sit eget liv.

Med samtale og med massage med æteriske olier går du ud i verden som en meget bedre udgave af dig selv.

Jeg hjælper dig til at slippe frygt, skyld, sorg, vrede, skam. Føleleser som med garanti har sat sig som fysiske smerter også. Jeg går ind for, at du eller dit barn, skal være direktør i eget liv. Det bliver man ikke ved at flygte eller undlade. Jeg hjælper dig til, ikke at stikke af i angstens sved. Jeg hjælper dig til at turde kaste dig ud i, det du frygter.

Jeg garanterer for, at du efter et forløb hos mig "får sat livets bus i gear, og kan begynde at trille igennem livet"

 

Klippekort til 5 behandlinger købes her