Loading...

Forløbet ”Dit barn har ADHD, Gå hjem og lev et normalt familieliv.”

Velkommen til et 4 måneders forløb.

Sammenhæng: Mange familier søger hjælp til at forstå deres søn eller datter, fordi de oplever et barn i stærk mistrivsel. Barnet har været udadreagerende eller indadvendt. Barnet eller den unge har lidt af skolevægring, og i lange perioder ikke deltaget i skolens aktiviteter. Efter lang tids sorg og frustrationer får barnet endelig en henvisning til børnepsyk. Det var for øvrigt en kamp at nå dertil. Det er ikke usædvanligt, at konklusionen lyder noget i retning af :”Dit barn har ADHD, gå hjem og lev et normalt familieliv.”

Var livet ikke svært før, så bliver det, det nu. Barnets funktionsniveau bliver ikke bedre af at få en bogstavkombination. Måske får du tilbudt medicin, måske gør du ikke. Måske skal I igennem en lang række af forsøg og tiltag for at se om medicinen virker. Måske en stribe tiltag i hjemmet, for at mindske konfliktniveauet. Og I forstår ikke hvorfor noget virker den ene dag, men ikke den anden.

Mål: Målet med forløbet, er at I bliver klædt på til at være forældre for et barn, eller en ung med ADHD/ADD. I bliver i stand til at navigere uden det, der giver konflikter, at I kan hjælpe jeres barn til at leve et normalt liv, trods sin funktionsnedsættelse.

Tiltag:

Forløbet ”Dit barn har ADHD, Gå hjem og lev et normalt familieliv.” er under ledelse af Kamilla Kastberg, der selv har ADHD, er mor til 4 børn, flere med ADHD. Kamilla har været specialundervisningslærer i ca. 20 år, har pædagogisk diplomuddannelse i ordblindeundervisning og gennemgribende udviklingsforstyrrelser (ADHD, ADD, Tourettes, autisme, Aspergers). Endelig er Kamilla Master i Uddannelse og Læring fra RUC med speciale i sårbare og udsatte elever og unges læreproceser.

Workshopdagene afholdes på forskellige konferencelokaliteter med mulighed for overnatning.

Forløbet ”Dit barn har ADHD, Gå hjem og lev et normalt familieliv” består af:

En indledende samtale (kan være den gratis afklarende samtale)

2 hele workshopdage fra 9-17.00 inkl. forplejning (kaffe, frugt, frokost, en øl eller vand, eftermiddagskaffe / kage)

Online-kald hver anden uge à ca 90 minutters varighed - fast ugedag

Lukket Facebookgruppe i et år, fri sms, fri mulighed for booking i Kamillas kalender til coachende samtaler à 30 minutter

Du får en workbook til hele forløbet, samt videoer til hvert tema.

 

Kursusdag 1: Derfor er livet med ADHD så pokkers vanskeligt at leve. Og derfor er livet med ADHD nemt - når du først har gennemskuet det.

 

SOS - sanse-, opmærksomheds, og strategiforstyrrelse

Eksekutive funktioner

Konfliktløsning - Ord gi’r spor - fleksibiltet - slåskampe - krav - kravafvisning

Vitaminer, mineraler og fedtsyrer

 

Kursusdag 2: De helt store følelser: Vrede, angst, depression, sorg, skyld & skam

Tankemylder & søvnløshed

Forældreskabet & parforholdet

Samarbejde med skole og kommune

Daglige rutiner - huslige pligter, lektier og projekter

Talentspotting - fritidsinteresser, uddannelse, erhvervsvejledning & arbejdsliv

 

På kursusdagene får du og din partner udførligt indblik i familielivet med ADHD - og hvad I kan gøre for at lette jeres hverdag.

I får viden om, hvorfor kaos opstår, så I kan være et hestehoved foran. Vi tager livet med ADHD i et helikopterblik, så I ved hvad og hvordan I skal gøre, når I ikke længere er i forløb med Kamilla.

Før workshopdagene leverer Kamilla videoer, der forbereder jeg på dagene, samt arbejdsbogen, der består af reflektionsopgaver og tag aktion opgaver.

Før de to workshopdage modtager I materiale, hvor rammen for næste workshop bliver sat. Det er Kamillas ønske at vi taler samme sprog.

De to workshopdage ligger med flere uger i mellem, således, at der er ikke nogen der skal tænke i barnepige.

Ønsker I at overnatte? Der er forhåndsreserveret et antal værelser til vores gruppe, og det står for egen regning. Og skal endvidere skal du reservere selv.

Værdien af forløbet er kr. 11.000. Intropris frem til 1.9.2021 er kr. 6000. Prisen dækker to voksne/familie. Unge fra 16 år og evt. bonusforældre/bedsteforældre er velkomne mod en merpris på kr. 1500,-/ person  Du får tilsendt et særskilt link til tilkøb af ungedomsbillet

Garanti: Jeg garanterer, at din familie, når et af de mål I har sat jer i forbindelse med introsamtalen inden forløbet afsluttes, såfremt I arbejder aktivt med forløbets opgaver undervejs.

Tilmeld dig her