Loading...

Velkommen til online bootcamp - Bliv direktør i Cirkus ADHD

 

På bootcampen lærer du at forstå hvorfor du, dit barn, din partner, din kollega, din forældre reagerer som han/hun gør.

Bag enhver negativ handling er der altid en positiv intention. Men hvilken? Det lærer du at finde ud af på bootcampen. Du lærer at forstå hvorfor hvilke handlinger.

Står du i en situation, hvor du konstant tænker: Hvad skal jeg gøre, hvornår skal jeg gøre, hvordan skal jeg gøre? Så får du svaret her.

 

Bootcampen er lørdag og søndag d. 2-3.4.2022, begge dage kl. 9.00-17.00. Der indlægges et par små pauser undervejs i undervisningen, så du kan spise og nå på toilettet.

Tilmeld dig her

Programmet for bootcampen er aldrig totalt stramt, da der også vil være mulighed for coaching af enkeltpersoner. Men I hovedtræk ser det således ud:

 

De 5 kærlighedssprog: Mennesker med ADHD føler sig ofte ikke hørt og elsket. Lær om de 5 kærlighedssprog både i dit privatliv, i skole og på arbejdsplads, og forstå hvordan du kan hjælpe som pårørende, eller dig selv.

SOS-trekanten: Forstå hvorfor mennesker med ADHD ofte bliver ramt af stress, skolevægring, angst og depression - og find ud af hvad du kan gøre for at minimere dette. 

Eksekutive funktioner, herunder hvordan planlægger og strukturerer man i livet med ADHD uden vi bliver ramt af et sandt piktogramhelvede?

Hvordan håndterer vi vrede og ud ad reagerende adfærd? Få de vigtigste livehacks til at undgå konflikter. Og når de opstår til at ride bølgen af på en nem og gelinde måde.

Ord gi'r spor - De ord vi vælger kan være afgørende for om vores måde at komme ud af konflikter, ind i konflikter, fastholde mønstre

Anerkendelse og ICDPs 8 samspilstemaer

Risikoadfærd

Tro kan flytte bjerge. Vores attitude til andre mennesker, kan pålægge dem begrænsninger eller skabe forandringer. 

Søvnløshed og tankemylder. Uro i kroppen og uro i tankerne - rummination.

Selvværd, selvtillid og selvaccept. Og hvordan man styrker sig i at komme videre i livet på en god måde.

 

Bootcampen er for alle, der er påvirket af ADHD, eller hvis du blot er nysgerrig for at vide mere.

Fra den 22.02.2022 til den 25.02.2022 koster det kun 2022 kr at deltage. Normalprisen for mine bootcamps er 3900 kr.

Du tilmelder dig her

 

Måske går du/dit barn i et udredningsforløb. Måske er du nydiagnosticeret. Måske du har haft diagnosen længe, og lever i et liv med ADHD, hvor du bare ikke er direktør, og derfor "snubler" du hele tiden.