Loading...

Velkommen til Kastberg Trivsel Tryghed Transformation

Vi glæder os til at se dig i butikken på Algade 33, 4230 Skælskør.

Det er vores passion at hjælpe andre mennesker til god eller bedre trivsel, tryghed og transformation

Men hvad er trivsel, tryghed og transformation for os?

På en eller anden måde siger det sig selv - eller gør det? Vores primære målgruppe har vi indtil nu defineret som målgruppen, der rent faktisk ikke har det optimalt. Vi er eksperter i ADHD, ADD og lignende vanskeligheder. Og har stor viden om autisme og tourettes syndrom. Og vi ved, at mennesker der har gennemgribende udviklingsforstyrrelser ofte, oplever ringere livskvalitet. Vi vil gerne give den form for tryghed du efterspørger, så du kan leve et liv i trivsel.

Vi slår lige en krølle omkring vores eget privatliv inden vi går videre. For hvordan kan vi tillade os at udnævne os selv som ADHD-eksperter. Joh, når man er forældre til 4 børn i alderen 17-23 år, hvoraf flere har en ADHDdiagnose, så ved vi i hvert fald, hvordan det er at være forældre til flere børn med ADHD. Vores børns ADHD er kommet meget forskelligt til udtryk. Endvidere er vores børn blevet diagnosticeret på forskellige tidspunkter i deres liv. Og dermed også på forskellige udviklingstrin i livet. 

Kamilla er sendiagnosticeret med ADHD. Først som 38-årig, adskillige år, efter det første barn fik sin diagnose. Kamilla har gennemført både en lærer-, pædagogisk diplomuddannelse i special pædagogik, og har taget en Master i Uddannelse og Læring med speciale i sårbare og udsatte unge og voksnes læring og har arbejdet inden for det specialpædagogiske i årevis.

Og Lasse er gift med en kone med ADHD, er far til 4. Og som Lasse siger: "Jeg er sikker på, at jeg har høfeber, men jeg gider ikke få det undersøgt, for jeg har ikke tænkt mig at gøre noget ved det alligevel. Måske jeg også har nogle bogstavkombinationer?!"

Derfor er vi ADHD-eksperter.

 

 

 

reception@kastbergttt.dk

tlf. nr. 29212647