Loading...

Velkommen til et herligt halvdagsevent som egentligt er min fødselsdagsgave fra mig til dig.

Vil du vide hvad der er det aller aller vigtigste når vi taler ADHD i forhold til at stressreducere?

Så vil jeg gerne invitere dig til et halvdagsevent på zoom på onsdag d. 20.7.2022 kl 9-13

Dagen kommer til at handle om SOS-trekanten, som er det fundament jeg bruger i alt mit arbejde med ADHD. 

Vi skal kigge på hvordan vi kan stressreducere i sanserne, styrke opmærksomheden og forstå hvilke tiltag vi skal gøre for, kompensere for de manglende strategiske evner vi har med ADHD. 

Når vi forstår SOS-trekanten kan vi hjælpe os selv, vores barn eller vores medarbejdere til at få et langt bedre liv med ADHD. 

Måske er konflikter jeres største issue i livet med ADHD. Ville det ikke bare være helt vildt skønt, at få en hverdag med en bedre forståelse for hvorfor disse konflikter opstår- og ville det ikke være dejligt efter blot 4 timer at kunne sætte sig ind i hvad det er der sker på i den anden. 

Dagen rummer udover undervisning også gratis coaching - og man ved aldrig, hvem der bliver coachet, men jeg ved at det altid er værdifuldt for hele rummet.

 

Jeg ved, at mange tilmelder sig gratis events. Det gør jeg også selv. Og jeg ved at statistikkerne siger, at kun 2% møder op til gratis events. Og ærlig talt, du får ikke noget som helst ud af din tilmelding, hvis ikke du møder op. Derfor tager jeg altid et depositum på 500 kr på mine gratis events. For at du skal møde op, fordi jeg vil have at du får noget ud af det.

Kan du ikke deltage live, ser du med på replay. 

Hvis du er en af dem, der bliver nødt til at se med på replay, sender jeg depositum retur, når du har deltaget. Dukker du ikke op hverken på dagen eller efterfølgende, er det et no show gebyr. Ganske enkelt fordi jeg vil have, at du får noget ud af undervisningen.

Du tilmelder dig her