Loading...

Varmt velkommen til livet med ADHD

Jeg glæder mig til at stille min viden og erfaring til rådighed i 10 dage, for at dele den absolut vigtigste viden, jeg har om livet med ADHD.

Formålet med miniforløbet er, at du får en betydeligt bedre forståelse for hvad ADHD er, hvilke udfordringer du eller dit barn støder ind i undervejs i livet med ADHD, og så får du naturligvis nogle værktøjer til at blive gøre livet med ADHD noget nemmere.

Du eller dit barn bliver klædt på til bedre at kunne håndtere skolevægring/stress, vrede, ud ad reagerende adfærd, angst og konflikter. 

Det er klart vi kan ikke nå hele vejen i mål på kun 10 dage, men du kan få en rigtig god fornemmelse af vejen, der skal asfalteres, før du og eller dit barn når i mål.

Jeg har temmelig stor succesrate med at få skabt så meget trivsel hos børn, unge og voksne, at de kommer tilbage til trivsel. Så meget for børns vedkommende, at de også kommer i skole igen. Skolegang er ikke mit mål. Trivsel er alene målet. Så skal barnet eller den unge nok komme tilbage til skolegang. Den voksne skal nok komme tilbage til arbejdslivet.

Dette 10 dages miniforløb er for dig, der er klar til, at der skal ske en forandring nu! Dig der oplever, at dit barn, dit unge menneske eller måske dig selv, med ADHD/ADD, lever i konstant stress/skolevægring. Jeg investerer 10 timer gratis for dig med undervisning, overøser dig med viden om ADHD, praksiserfaringer fra et liv med ADHD i både det private og det profesionnelle liv.

Du får ikke at vide fra mig at "det også er i hjemmet den er helt gal", at der skal mere struktur ind, at I nok bare skal bruge piktogrammer. Det virker nemlig ikke.

Derimod lærer jeg dig at forstå, hvorfor dit barn eller du selv er konstant på overarbejde og giver dig en række gode værktøjer til at minimiere denne følelse af overrumplethed!

Jeg lærer dig, hvordan du og dit barn kan tage styringen og kontrollen tilbage. Vi ser rundt om, bag om, og oppe fra og ned på ADHD, således, at du kan gå ud i livet meget stærkere.

Men det er selvfølgelig sådan, at dit barn eller du selv kommer ikke i så meget trivsel på 10 dage, at jeg kan garantere en tilbagevenden til skole eller arbejdsplads på så kort tid.

 

Miniforløbet er gratis! Men fordi det betyder helt afsindigt meget for mig, at du får noget ud af det, beder jeg dig om at deltage! Og deltage aktivt!

Din aktive deltagelse sikrer vi allerbedst ved, at jeg kræver et depositum på 500 kr. Dit depositum får du tilbage, når miniforløbet er færdigt OG du har været aktiv. Jeg måler din aktivitet på, at du deltager aktivt i den lukkede facebookgruppe, dvs. laver de opgaver jeg stiller! Er du inaktiv var det åbenbart ikke nu, du var klar til at deltage, og derfor får du ikke dit depositum tilbage.

Hvis du melder dig til, og finder ud af, senest umiddelbart efter 1. gang, at det her ikke er noget for dig - og meddeler det til mig, at du ikke er klar alligevel, så intet ballade herfra, du får dit depositum tilbage.

Altsammen udelukkende fordi jeg går benhårdt efter, at den vare jeg skal levere, skal give succes hjemme hos dig. Og det sikrer jeg kun ved, at du deltager!

Vi mødes på zoom

Undervisningen finder sted følgende dage og tider:

Mandag d. 1.8 kl 9-11

Onsdag d. 3.8 kl 9-11

Fredag d. 5.8 kl. 9-11

Mandag d. 8.8. kl 9-11

Onsdag d 10.8 kl 9-11

Du tilmelder dig her

 

NB Kan du ikke deltage live, så ser du bare med på replay